Wil je een face-to-face-training? Of liever een training op afstand? Beide is mogelijk bij Eduvision! Onze trainingslocaties bieden voldoende ruimte om de voorgeschreven 1,5m afstand te houden; ook alle overige RIVM-voorschriften leven we nauwlettend na. Kies je voor een virtuele training, dan schakel je online direct met de trainer. Daarbij bieden we je vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Bel ons om te horen wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Whitepaper bedrijfsfilm maken

Waarom deze whitepaper?

Iedereen wilt een bedrijfsfilm maken die scoort. Een bedrijfsvideo die de kijker meeneemt in een verhaal, impact maakt en nieuwe klanten trekt. Maar hoe maak je zo’n bedrijfsfilm? Voor iedere film wordt een script geschreven, worden opnames gemaakt en wordt het filmmateriaal gemonteerd. Ondanks dat dit proces iedere keer hetzelfde is, is iedere bedrijfsvideo weer totaal anders. Sommige slaan de spijker op de kop, andere slaan de plank volledig mis. Wat het verschil maakt is niet het proces zelf, maar de invulling die je daaraan geeft. Met dit eBook geef ik antwoord op de vraag: hoe geef ik succesvol invulling aan het maken van een bedrijfsfilm? Veel lees plezier!

  • De voorbereiding
  • De opnames
  • De montages
  • De publicatie
  • Wanneer scoort een bedrijfsfilm?

Whitepaper gemaakt door: Playforward.

Download Whitepaper

Downloaden
Hartelijk bedankt, uw aanvraag is ontvangen. U ontvangt de whitepaper binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.
Wij respecteren uw privacy