Wil je een face-to-face-training? Of liever een training op afstand? Beide is mogelijk bij Eduvision! Onze trainingslocaties bieden voldoende ruimte om de voorgeschreven 1,5m afstand te houden; ook alle overige RIVM-voorschriften leven we nauwlettend na. Kies je voor een virtuele training, dan schakel je online direct met de trainer. Daarbij bieden we je vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Bel ons om te horen wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Whitepaper Google Analytics voor Beginners

Waarom dit whitepaper Google Analytics voor Beginners?

Binnen de online marketingwereld is Google Analytics een onmisbaar begrip. Immers, om te weten of jouw campagnes effect hebben, is meten ontzettend belangrijk! Maar wat is Google Analytics precies en wat kun je er mee? Welke voordelen biedt het voor jouw organisatie en hoe integreer je het in je marketingstrategie? In dit whitepaper behandelen we stap voor stap de basisaspecten van Google Analytics. De inhoud van het whitepaper is als volgt:

  • Wat is Google Analytics?
  • Voordelen Google Analytics
  • Google Analytics Handleiding
  • Hoe nu verder?
Meer weten? Bekijk de cursus Google Analytics

Download Whitepaper

Downloaden
Hartelijk bedankt, uw aanvraag is ontvangen. U ontvangt de whitepaper binnen enkele ogenblikken in uw e-mailbox. Er is iets mis gegeaan, probeert u het alstublieft opnieuw.
Wij respecteren uw privacy