ATTENTIE: Gezien de huidige situatie brengen we graag de mogelijk tot 'online training' ('remote classroom') bij je onder de aandacht. Daarbij schakel je via een interactieve verbinding direct met je trainer. We bieden je daarbij vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Wil je weten hoe dit werkt? Bel ons op 0880 444 222 . Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Cursus Magento Professional

 • 5 dagen
 • 2.499
 • Eerstvolgende startdatum 6 april

Magento is de nummer één in de open source webshops: verkoopgericht en slim in het gebruik voor zowel bezoekers als eindgebruikers. Het is een uitgebreid, professioneel open-source e-commerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een online winkel. Tijdens de Cursus Magento Professional leer je alles wat nodig is om jouw eigen Magento webshop te realiseren.

Magento is de nummer één in de open source webshops: verkoopgericht en slim in het gebruik voor zowel bezoekers als eindgebruikers. Het is een uitgebreid, professioneel open-source e-commerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een online winkel. Tijdens de Cursus Magento Professional leer je alles wat nodig is om jouw eigen Magento webshop te realiseren.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten

Kies hier je training

 • Met een bedrijfstraining kies je voor een training op locatie bij je bedrijf (hoewel ‘extern’ natuurlijk altijd een optie is). Je kunt er in je eentje aan deelnemen, of met één of meerdere collega’s. Wil je dat de training aansluit bij jouw (of jullie) specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Denk dan eens aan een ‘maatwerktraining’.
  Bedrijfstraining
  Aantal dagen en prijs: in overleg
  Voor één of meerdere deelnemers, op de door jou gewenste locatie (maatwerk mogelijk)
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Bij een privétraining staat de docent volledig tot jouw beschikking; hierdoor heb je alle gelegenheid om eigen cases in te brengen en daar feedback op te ontvangen. Wil je de training helemaal laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Dan raden we je een maatwerktraining aan. Wil je graag leren van cases van anderen, dan is een klassikale training een goed alternatief. Vraag hier een vrijblijvend voorstel aan voor een (maatwerk)privétraining.
  Privétraining
  Aantal dagen en prijs: in overleg
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Wil je de training online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de training speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.
  Online training
  (Remote classroom)
  Aantal dagen en prijs: in overleg
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Bij een klassikale training volg je een opleiding of cursus samen met een aantal medestudenten, op een locatie van Eduvision. Het voordeel van deze setting is dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief. Kijk bij de startdata van de betreffende training voor de verschillende opties.
  Klassikale training
  Aantal dagen: 5 dagen / € 2.499 (excl. btw, prijs per deelnemer)
   Bel mij hierover
   Ik wil me inschrijven

  Startdata virtueel (Remote Classroom)

  06-04-2020, Virtueel  
  13-04-2020, Virtueel  
  20-04-2020, Virtueel  
  27-04-2020, Virtueel  
  04-05-2020, Virtueel  

  Startdata op locatie

  29-04-2020, Apeldoorn  
  29-04-2020, Utrecht  
  28-05-2020, Utrecht  
  28-05-2020, Apeldoorn  
  26-06-2020, Utrecht  

  Alle startdata

  = STARTGARANTIE

  Deze training gaat zeker door; er zijn voldoende aanmeldingen. Heb je vragen of wil je weten hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn? Bel ons dan gerust!

  = NOG GEEN STARTGARANTIE

  Deze training krijgt startgarantie zodra er voldoende aanmeldingen zijn: bel ons om te horen wat de actuele status is of wat op dit moment de alternatieven zijn.

Lees hier hoe anderen deze training waarderen

Cursus Magento Professional

Wat vond u goed? Scope dekt het hele traject voor het inrichten van een webwinkel. Wat vond u niet goed? Er is veel te veel lesstof om in 3 dagen te behandelen. omdat cursus ingekort was van 5 na 3 dagen heeft Kim soms over bepaalde onderwerpen moeten vliegen Ik hoop dat het boek dat ik meegekregen heb de vragen kan beantwoorden welke ik zeker tegen ga komen als ik de diepte in ga tijdens een implementatie van een Magento store.

R. Alflen 4.0
Alle beoordelingen

Wat is Magento?

Magento is een open-source content management systeem voor e-commerce websites. Je kunt dus jouw eigen Magento webshop volledig zelf kunnen wijzigen met diverse functies en functionaliteiten. Magento maakt gebruik van de MySQL relationele database management systeem, de programmeertaal PHP en elementen van het Symfony Framework. Binnen het Magento webshop pakket zijn onder andere online betaalkoppelingen, voorraadbeheer, facturatie, meertaligheid en meerdere valuta aanwezig. Via Magento Connect zijn er nog veel meer koppelingen te vinden. Het grote voordeel van Magento is dat het beschikt over tal van functionaliteiten. Wanneer bepaalde functionaliteiten niet aanwezig zijn, kunnen die vaak gevonden worden in de vorm van extensies of plugins.

Tijdens de cursus Magento ga je een eigen Magento webshop beginnen en leer je deze te gebruiken, aan te passen en te beheren door middel van diverse functies, templates en koppelingen.

Cursus Magento Professional: Inleiding

Welkom bij de Cursus Magento Professional

Magento is de nummer één in de nieuwe generatie open source webshops: verkoopgericht en slim in het gebruik voor zowel bezoekers als eindgebruikers. Het is een uitgebreid, professioneel open-source e-commerce pakket dat volledige controle biedt over het design, de inhoud en de functionaliteiten van een online winkel.

Tijdens de cursus Magento

Via het administratie paneel is de gehele webwinkel te beheren, van marketing en zoekmachine optimalisatie tot product- en sales management. Functies zoals tags, productvergelijkingen, reviews en de single-page checkout zullen het aankoopproces van de bezoekers vereenvoudigen. Tijdens deze cursus leer je alles wat nodig is om jouw eigen Magento webshop te realiseren.

Competenties en vaardigheden

Om een goede Magento specialist te worden, werk je tijdens de Cursus Magento Professional aan de volgende competenties en vaardigheden: Magento Server opzet, installatie en configuratie, de Magento Command Line, Magento templates aanpassen, werken met CSS, Magento extensions toevoegen, zoekmachine optimalisatie (SEO) en marketing van jouw Magento webshop.

Tijdens de cursus Magento werk je aan een eigen Magento webshop, die je naar jouw eigen wensen aanpast. Je zult een template bewerken en gebruik maken van stylesheets (CSS). Ook leer je diverse extensions en koppelingen toe te voegen om van jouw Magento webshop een compleet geheel te maken.

Gerelateerd

Cursus Magento Professional: Modulen

De cursus bestaat uit een aantal modulen. Je kunt tijdens de Cursus Magento Professional een shop maken of je huidige shop uitbouwen. In onze lessen werken we standaard met de nieuwste versie van Magento. Indien gewenst kunnen wij ook een cursus verzorgen voor oudere versies (zoals Magento 1). Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Installatie en configuratie

Tijdens deze eerste module ga je aan de slag met de basisinstallatie van Magento. Vervolgens komt de technische configuratie aan bod. Denk hierbij aan databases, paden, templates, talen etc. Aansluitend begin je met de configuratie van jouw webshop. Ook gaan we uitgebreid in op de configuratie van de front- en back-end van Magento.

Templates en CSS

Magento werkt met templates. Dat betekent dat je vrijwel al jouw vormgevingswensen kunt verwerken in de sjablonen van Magento. Magento maakt veelvuldig gebruik van stylesheets (CSS), dus jij kunt moderne webtechnieken toepassen binnen jouw website. Binnen deze module raak je vertrouwd met de opbouw van Magento templates. We werken vanuit een bestaand template om jouw Magento website jouw eigen look and feel te geven.

Extensions en SEO

Inmiddels zijn er vele externe componenten voor Magento beschikbaar. Hierdoor kun je jouw webshop eenvoudig uitbreiden met bijvoorbeeld een betalingskoppeling als IDeal en integreren met jouw bestaande logistieke en financiële systemen. Binnen deze module wijzen we jou de weg door de vele externe componenten die jij kunt gebruiken. Je leert ze te installeren en te beheren. Tenslotte gaan we in op de vele mogelijkheden die Magento biedt voor zoekmachine optimalisatie, hoe je deze binnen Magento optimaal kunt inzetten en algemene e-commerce marketingtips die jij kunt gebruiken voor het succesvol in de markt zetten van jouw webshop.

Alternatief

Wil je liever werken met een ander e-commerce platform? Dan kan je er voor kiezen om een cursus WooCommerce (met WordPress) of een cursus Drupal te volgen! Tijdens de cursus WooCommerce leer je WooCommerce te installeren, diverse WooCommerce themes te gebruiken en zul je een eigen WooCommerce webshop opzetten. Tijdens de cursus Drupal leer je werken met dit CMS (content management systeem) en zul je een eigen Drupal website maken.

Cursus Magento Professional: Extra info

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. De vakdocent staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit de Cursus Magento Professional verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.

Discussieer mee!

Ben jij op zoek naar een plek waar je vakinhoudelijke informatie of ervaringen omtrent Magento met medecursisten en professionals kunt delen? Of wil jij je omringen met mede professionals? Word dan lid van de vakgroep voor open source professional van Eduvision en discussieer mee!

Magento ontwikkelingen

Het softwarepakket van Magento is voortdurend in verandering. Er komen steeds meer mensen op de markt die een Magento webshop gebruiken om producten te verkopen. Dat zorgt er voor dat er ook steeds meer eisen en wensen komen. Dit maakt dat Magento zich ontwikkelt en steeds meer Magento extensies aanbiedt. Om een succesvolle marktpositie te behouden, is het belangrijk dat je continu inspeelt op de actuele behoeftes en trends. Ook is het belangrijk om de kwaliteit van jouw Magento webshop te bewaren. Je moet jouw webwinkel optimaliseren om alles uit jouw webshop te kunnen halen. En daarbij kan het ook zo zijn dat er ergens een lek ontstaat in de software. Om zo een lek te dichten is het handig om de laatste versie van Magento te downloaden. Op deze manier zul je grote problemen voorkomen.

Cursus Magento Professional: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed? Scope dekt het hele traject voor het inrichten van een webwinkel. Wat vond u niet goed? Er is veel te veel lesstof om in 3 dagen te behandelen. omdat cursus ingekort was van 5 na 3 dagen heeft Kim soms over bepaalde onderwerpen moeten vliegen Ik hoop dat het boek dat ik meegekregen heb de vragen kan beantwoorden welke ik zeker tegen ga komen als ik de diepte in ga tijdens een implementatie van een Magento store.

4.0

Wat vond u goed? Kennis van de docent en de persoonlijke aanpak. Wat vond u niet goed? Een betere/overzichtelijkere samenvatting van de opleiding zou wel handig zijn.

4.0

Wat vond u goed? Opleiding sloot aan bij mijn verwachtingen. Goede docent.

4.0

Wat vond u goed?: Ervaren trainer met praktijkvoorbeelden en leerervaring uit eigen praktijk. Boeiende manier van kennisoverdracht.

4.0

Wat vond u goed?: De manier van lesgeven. De volledigheid. De kennis van de leeraar en zijn betrokkenheid. Zeer interessant om te zien hoe Magento werkt.

4.0

Wat vond u goed?: De cursus werd op een leuke manier, en met praktijkvoorbeelden gegeven. Er was voldoende ruimte en tijd voor persoonlijke aandacht.

4.0

Wat vond u goed?: Complimenten voor mijn 1 op 1 leraar: die drie dagen vanuit Hasselt (Belgie) naar Amsterdam is gekomen en mij uitstekend uitleg heeft gegeven over Magento. Magento is namelijk een erg intensief programma, komt heel veel bij kijken! Ik kan dan wel zeggen dat ik alles behandeld heb gekregen, maar dat het een enorme hoeveelheid lading is geweest die de afgelopen drie lessen over me heen is gekomen. Het is nu de taak om zelf al die behandelde dingen nog eens rustig na te lopen en mijn gemaakte aantekeningen erbij te pakken.

4.0

Wat vond u goed?: veel aandacht per persoon. ivm kleine groep.

4.0

Wat vond u goed?: De persoonlijke begeleiding van de docent.

4.0

Wat vond u goed?: De volledige heldere structuur waarop steeds verder gebouwd werd.

Meer Alle beoordelingen

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Cursus Magento Professional gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Cursus Magento Professional en de behandelde modulen, bijvoorbeeld installatie en configuratie van Magento, Magento templates aanpassen en het gebruik van CSS en SEO. Als Magento specialist kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige Magento developers!

Cursus Magento Professional: Startdata

Kies uit 3 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.Klassikale training

Klassikale trainingen vinden in principe plaats op de door ons voorgestelde locaties en data. Je kunt je hier telefonisch voor aanmelden of je inschrijven via de website. Bij een klassikale training volg je een opleiding of cursus samen met een aantal medestudenten. Het voordeel van deze setting is dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief.

Bedrijfstraining

Met een bedrijfstraining kies je voor een training op locatie bij je bedrijf (of een andere locatie naar keuze), op een moment dat jou het best uitkomt. Je kunt er in je eentje aan deelnemen, of met één of meerdere collega’s. Wil je dat de training aansluit bij jouw (of jullie) specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Denk dan eens aan een ‘maatwerktraining’. Bel ons gerust voor een vrijblijvend voorstel of vraag er online een aan.

Privétraining

Bij een privétraining staat de docent volledig tot jouw beschikking; hierdoor heb je alle gelegenheid om eigen cases in te brengen en daar feedback op te ontvangen. Wil je de training helemaal laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Dan raden we je een maatwerktraining aan. Wil je graag leren van cases van anderen, dan is een klassikale training een goed alternatief. Bel ons gerust voor een voorstel voor een (maatwerk)privétraining of vraag er online een aan.

Cursus Magento Professional: Tarieven

Tarief

De kosten voor de Cursus Magento Professional bedragen €2.499,00 (excl. €524,79 BTW). Dit betreft het tarief voor deelname aan een klassikale training. Wil je liever een bedrijfstraining of privétraining? Bel ons dan of vraag online een voorstel aan.

Belastingvoordeel voor werkgevers

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo: dit komt met name door de snelle ontwikkelingen op het gebied van de informatie-technologie. Wil je in de toekomst in de IT kunnen (blijven) werken, dan is het essentieel om je kennis up-to-date te houden. Met scholing en training vergroot je je kennis én je kansen op de arbeidsmarkt. Voor werkgevers is het belangrijk om over goed opgeleide medewerkers te kunnen beschikken, ook op de langere termijn. ‘Duurzame inzetbaarheid’ en ‘permanente educatie’ staan daarom bij steeds meer bedrijven prominent op de agenda. De overheid stimuleert dit. Daarom kunnen werkgevers een deel van de kosten voor opleiding en training terugkrijgen van de belasting. Per jaar kan dit voordeel oplopen tot € 2.700 per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Betaal je zélf de kosten voor je opleiding, dan zijn deze kosten vaak aftrekbaar van de belasting. Hierdoor kun je je opleidingskosten aanzienlijk verlagen. Daarbij geldt wél dat de studie gericht moet zijn op je huidige werk of op je toekomstige werk of beroep. Het maximale bedrag dat je kunt aftrekken is € 15.000 en er geldt een drempel van € 250.

Ben je benieuwd hoe dit precies zit en wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl.

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van het maken van een Magento webshop met een aangepaste Magento template, CSS en koppelingen. Tijdens de Cursus Magento Professional zul je een Magento webshop maken, waarbij je een eigen template zult bewerken en diverse zoekmachine optimalisatie (SEO) en marketing functies zult toevoegen. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel Magento developer noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Magento kan gebruikt worden voor grote websites, maar ook voor startende webwinkels. Een Magento webshop is schaalbaar, dus als Magento specialist zou je diverse soorten webshops kunnen ontwikkelen. Vaak wordt er gezocht naar een front-end developer of webdesigner met ervaring in Magento. Wanneer je ook nog kennis hebt van andere e-commerce platforms of content management systemen (zoals WordPress en Drupal) zou je nog veel meer webshops en websites kunnen ontwikkelen. Daarbij is kennis van PHP een pré, want dan nemen je mogelijkheden enorm toe. Het is echter niet per se noodzakelijk.

Cursus Magento Professional: Online training

De Cursus Magento Professional online

Wil je de Cursus Magento Professional online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus Magento Professional speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus Magento Professional!

Magento is de nummer één in de open source webshops: verkoopgericht en slim in het gebruik voor zowel bezoekers als eindgebruikers. Het is een uitgebreid, professioneel open-source e-commerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een online winkel. Tijdens de Cursus Magento Professional leer je alles wat nodig is om jouw eigen Magento webshop te realiseren.

Kies hier je training

 • Met een bedrijfstraining kies je voor een training op locatie bij je bedrijf (hoewel ‘extern’ natuurlijk altijd een optie is). Je kunt er in je eentje aan deelnemen, of met één of meerdere collega’s. Wil je dat de training aansluit bij jouw (of jullie) specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Denk dan eens aan een ‘maatwerktraining’.
  Bedrijfstraining
  Aantal dagen en prijs: in overleg
  Voor één of meerdere deelnemers, op de door jou gewenste locatie (maatwerk mogelijk)
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Bij een privétraining staat de docent volledig tot jouw beschikking; hierdoor heb je alle gelegenheid om eigen cases in te brengen en daar feedback op te ontvangen. Wil je de training helemaal laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Dan raden we je een maatwerktraining aan. Wil je graag leren van cases van anderen, dan is een klassikale training een goed alternatief. Vraag hier een vrijblijvend voorstel aan voor een (maatwerk)privétraining.
  Privétraining
  Aantal dagen en prijs: in overleg
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Wil je de training online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de training speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.
  Online training
  (Remote classroom)
  Aantal dagen en prijs: in overleg
   Bel mij hierover
   Stuur mij een vrijblijvend voorstel
 • Bij een klassikale training volg je een opleiding of cursus samen met een aantal medestudenten, op een locatie van Eduvision. Het voordeel van deze setting is dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief. Kijk bij de startdata van de betreffende training voor de verschillende opties.
  Klassikale training
  Aantal dagen: 5 dagen / € 2.499 (excl. btw, prijs per deelnemer)
   Bel mij hierover
   Ik wil me inschrijven

  Startdata virtueel (Remote Classroom)

  06-04-2020, Virtueel  
  13-04-2020, Virtueel  
  20-04-2020, Virtueel  
  27-04-2020, Virtueel  
  04-05-2020, Virtueel  

  Startdata op locatie

  29-04-2020, Apeldoorn  
  29-04-2020, Utrecht  
  28-05-2020, Utrecht  
  28-05-2020, Apeldoorn  
  26-06-2020, Utrecht  

  Alle startdata

  = STARTGARANTIE

  Deze training gaat zeker door; er zijn voldoende aanmeldingen. Heb je vragen of wil je weten hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn? Bel ons dan gerust!

  = NOG GEEN STARTGARANTIE

  Deze training krijgt startgarantie zodra er voldoende aanmeldingen zijn: bel ons om te horen wat de actuele status is of wat op dit moment de alternatieven zijn.

Cursus Magento Professional: Inleiding

Welkom bij de Cursus Magento Professional

Magento is de nummer één in de nieuwe generatie open source webshops: verkoopgericht en slim in het gebruik voor zowel bezoekers als eindgebruikers. Het is een uitgebreid, professioneel open-source e-commerce pakket dat volledige controle biedt over het design, de inhoud en de functionaliteiten van een online winkel.

Tijdens de cursus Magento

Via het administratie paneel is de gehele webwinkel te beheren, van marketing en zoekmachine optimalisatie tot product- en sales management. Functies zoals tags, productvergelijkingen, reviews en de single-page checkout zullen het aankoopproces van de bezoekers vereenvoudigen. Tijdens deze cursus leer je alles wat nodig is om jouw eigen Magento webshop te realiseren.

Competenties en vaardigheden

Om een goede Magento specialist te worden, werk je tijdens de Cursus Magento Professional aan de volgende competenties en vaardigheden: Magento Server opzet, installatie en configuratie, de Magento Command Line, Magento templates aanpassen, werken met CSS, Magento extensions toevoegen, zoekmachine optimalisatie (SEO) en marketing van jouw Magento webshop.

Tijdens de cursus Magento werk je aan een eigen Magento webshop, die je naar jouw eigen wensen aanpast. Je zult een template bewerken en gebruik maken van stylesheets (CSS). Ook leer je diverse extensions en koppelingen toe te voegen om van jouw Magento webshop een compleet geheel te maken.

Gerelateerd

Cursus Magento Professional: Modulen

De cursus bestaat uit een aantal modulen. Je kunt tijdens de Cursus Magento Professional een shop maken of je huidige shop uitbouwen. In onze lessen werken we standaard met de nieuwste versie van Magento. Indien gewenst kunnen wij ook een cursus verzorgen voor oudere versies (zoals Magento 1). Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Installatie en configuratie

Tijdens deze eerste module ga je aan de slag met de basisinstallatie van Magento. Vervolgens komt de technische configuratie aan bod. Denk hierbij aan databases, paden, templates, talen etc. Aansluitend begin je met de configuratie van jouw webshop. Ook gaan we uitgebreid in op de configuratie van de front- en back-end van Magento.

Templates en CSS

Magento werkt met templates. Dat betekent dat je vrijwel al jouw vormgevingswensen kunt verwerken in de sjablonen van Magento. Magento maakt veelvuldig gebruik van stylesheets (CSS), dus jij kunt moderne webtechnieken toepassen binnen jouw website. Binnen deze module raak je vertrouwd met de opbouw van Magento templates. We werken vanuit een bestaand template om jouw Magento website jouw eigen look and feel te geven.

Extensions en SEO

Inmiddels zijn er vele externe componenten voor Magento beschikbaar. Hierdoor kun je jouw webshop eenvoudig uitbreiden met bijvoorbeeld een betalingskoppeling als IDeal en integreren met jouw bestaande logistieke en financiële systemen. Binnen deze module wijzen we jou de weg door de vele externe componenten die jij kunt gebruiken. Je leert ze te installeren en te beheren. Tenslotte gaan we in op de vele mogelijkheden die Magento biedt voor zoekmachine optimalisatie, hoe je deze binnen Magento optimaal kunt inzetten en algemene e-commerce marketingtips die jij kunt gebruiken voor het succesvol in de markt zetten van jouw webshop.

Alternatief

Wil je liever werken met een ander e-commerce platform? Dan kan je er voor kiezen om een cursus WooCommerce (met WordPress) of een cursus Drupal te volgen! Tijdens de cursus WooCommerce leer je WooCommerce te installeren, diverse WooCommerce themes te gebruiken en zul je een eigen WooCommerce webshop opzetten. Tijdens de cursus Drupal leer je werken met dit CMS (content management systeem) en zul je een eigen Drupal website maken.

Cursus Magento Professional: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed? Scope dekt het hele traject voor het inrichten van een webwinkel. Wat vond u niet goed? Er is veel te veel lesstof om in 3 dagen te behandelen. omdat cursus ingekort was van 5 na 3 dagen heeft Kim soms over bepaalde onderwerpen moeten vliegen Ik hoop dat het boek dat ik meegekregen heb de vragen kan beantwoorden welke ik zeker tegen ga komen als ik de diepte in ga tijdens een implementatie van een Magento store.

4.0

Wat vond u goed? Kennis van de docent en de persoonlijke aanpak. Wat vond u niet goed? Een betere/overzichtelijkere samenvatting van de opleiding zou wel handig zijn.

4.0

Wat vond u goed? Opleiding sloot aan bij mijn verwachtingen. Goede docent.

4.0

Wat vond u goed?: Ervaren trainer met praktijkvoorbeelden en leerervaring uit eigen praktijk. Boeiende manier van kennisoverdracht.

4.0

Wat vond u goed?: De manier van lesgeven. De volledigheid. De kennis van de leeraar en zijn betrokkenheid. Zeer interessant om te zien hoe Magento werkt.

4.0

Wat vond u goed?: De cursus werd op een leuke manier, en met praktijkvoorbeelden gegeven. Er was voldoende ruimte en tijd voor persoonlijke aandacht.

4.0

Wat vond u goed?: Complimenten voor mijn 1 op 1 leraar: die drie dagen vanuit Hasselt (Belgie) naar Amsterdam is gekomen en mij uitstekend uitleg heeft gegeven over Magento. Magento is namelijk een erg intensief programma, komt heel veel bij kijken! Ik kan dan wel zeggen dat ik alles behandeld heb gekregen, maar dat het een enorme hoeveelheid lading is geweest die de afgelopen drie lessen over me heen is gekomen. Het is nu de taak om zelf al die behandelde dingen nog eens rustig na te lopen en mijn gemaakte aantekeningen erbij te pakken.

4.0

Wat vond u goed?: veel aandacht per persoon. ivm kleine groep.

4.0

Wat vond u goed?: De persoonlijke begeleiding van de docent.

4.0

Wat vond u goed?: De volledige heldere structuur waarop steeds verder gebouwd werd.

Meer Alle beoordelingen

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Cursus Magento Professional gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Cursus Magento Professional en de behandelde modulen, bijvoorbeeld installatie en configuratie van Magento, Magento templates aanpassen en het gebruik van CSS en SEO. Als Magento specialist kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige Magento developers!

Cursus Magento Professional: Startdata

Kies uit 3 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.Klassikale training

Klassikale trainingen vinden in principe plaats op de door ons voorgestelde locaties en data. Je kunt je hier telefonisch voor aanmelden of je inschrijven via de website. Bij een klassikale training volg je een opleiding of cursus samen met een aantal medestudenten. Het voordeel van deze setting is dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief.

Bedrijfstraining

Met een bedrijfstraining kies je voor een training op locatie bij je bedrijf (of een andere locatie naar keuze), op een moment dat jou het best uitkomt. Je kunt er in je eentje aan deelnemen, of met één of meerdere collega’s. Wil je dat de training aansluit bij jouw (of jullie) specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Denk dan eens aan een ‘maatwerktraining’. Bel ons gerust voor een vrijblijvend voorstel of vraag er online een aan.

Privétraining

Bij een privétraining staat de docent volledig tot jouw beschikking; hierdoor heb je alle gelegenheid om eigen cases in te brengen en daar feedback op te ontvangen. Wil je de training helemaal laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, situatie en dagelijkse praktijk? Dan raden we je een maatwerktraining aan. Wil je graag leren van cases van anderen, dan is een klassikale training een goed alternatief. Bel ons gerust voor een voorstel voor een (maatwerk)privétraining of vraag er online een aan.

Cursus Magento Professional: Tarieven

Tarief

De kosten voor de Cursus Magento Professional bedragen €2.499,00 (excl. €524,79 BTW). Dit betreft het tarief voor deelname aan een klassikale training. Wil je liever een bedrijfstraining of privétraining? Bel ons dan of vraag online een voorstel aan.

Belastingvoordeel voor werkgevers

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo: dit komt met name door de snelle ontwikkelingen op het gebied van de informatie-technologie. Wil je in de toekomst in de IT kunnen (blijven) werken, dan is het essentieel om je kennis up-to-date te houden. Met scholing en training vergroot je je kennis én je kansen op de arbeidsmarkt. Voor werkgevers is het belangrijk om over goed opgeleide medewerkers te kunnen beschikken, ook op de langere termijn. ‘Duurzame inzetbaarheid’ en ‘permanente educatie’ staan daarom bij steeds meer bedrijven prominent op de agenda. De overheid stimuleert dit. Daarom kunnen werkgevers een deel van de kosten voor opleiding en training terugkrijgen van de belasting. Per jaar kan dit voordeel oplopen tot € 2.700 per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Betaal je zélf de kosten voor je opleiding, dan zijn deze kosten vaak aftrekbaar van de belasting. Hierdoor kun je je opleidingskosten aanzienlijk verlagen. Daarbij geldt wél dat de studie gericht moet zijn op je huidige werk of op je toekomstige werk of beroep. Het maximale bedrag dat je kunt aftrekken is € 15.000 en er geldt een drempel van € 250.

Ben je benieuwd hoe dit precies zit en wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl.

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van het maken van een Magento webshop met een aangepaste Magento template, CSS en koppelingen. Tijdens de Cursus Magento Professional zul je een Magento webshop maken, waarbij je een eigen template zult bewerken en diverse zoekmachine optimalisatie (SEO) en marketing functies zult toevoegen. En vanaf nu mag jij jezelf een professioneel Magento developer noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Magento kan gebruikt worden voor grote websites, maar ook voor startende webwinkels. Een Magento webshop is schaalbaar, dus als Magento specialist zou je diverse soorten webshops kunnen ontwikkelen. Vaak wordt er gezocht naar een front-end developer of webdesigner met ervaring in Magento. Wanneer je ook nog kennis hebt van andere e-commerce platforms of content management systemen (zoals WordPress en Drupal) zou je nog veel meer webshops en websites kunnen ontwikkelen. Daarbij is kennis van PHP een pré, want dan nemen je mogelijkheden enorm toe. Het is echter niet per se noodzakelijk.

Cursus Magento Professional: Online training

De Cursus Magento Professional online

Wil je de Cursus Magento Professional online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus Magento Professional speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus Magento Professional!

Heb je interesse in onze gratis webinars, tutorials, whitepapers of blogs?
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief
Uw inschrijving is verwerkt.