Wil je een face-to-face-training? Of liever een training op afstand? Beide is mogelijk bij Eduvision! Onze trainingslocaties bieden voldoende ruimte om de voorgeschreven 1,5m afstand te houden; ook alle overige RIVM-voorschriften leven we nauwlettend na. Kies je voor een virtuele training, dan schakel je online direct met de trainer. Daarbij bieden we je vanzelfsprekend de kwaliteit die je van ons gewend bent. Bel ons om te horen wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Infographic Zoektocht naar de Data Scientist

Auteur:

Gepubliceerd op: 21-02-2017

Vandaag de dag lees je het veel: data scientist is een van de meest kansrijke beroepen. Steeds meer organisaties zien het belang van data in, maar komen daarmee ook tot het besef dat de benodigde kennis ontbreekt. Kennis die nodig is om waarde uit deze data halen.

Dit verklaart de toenemende vraag naar data scientists. Maar hoe groot is deze vraag precies? In deze infographic brengen we het op een visuele manier in beeld. We bespreken de oorzaak van de toenemende vraag en illustreren hoe groot de vraag daadwerkelijk is. Ook laten we zien wat onmisbare vaardigheden en eigenschappen zijn van een goede data scientist. Ben je benieuwd geworden? Bekijk de volledige infographic hieronder.

infographic Data Scientist

Meer weten?

Wil je nou meer weten over hoe je een data scientist wordt? Volg dan ons gratis webinar Hoe word ik Big Data Professional.

Terug