PE-punten – Learning partner Thuiswinkel e-Academy

Eduvision is als learning partner aangesloten bij Thuiswinkel e-Academy. Als je als professional jouw kennis up-to-date wilt houden kun je je aanmelden voor kennisactiviteiten die opgenomen zijn in het e-Academy register, zoals een aantal van onze cursussen. Voor elke activiteit die jij onderneemt verdien je zogenaamde PE-punten.

Wat zijn PE-punten?

PE staat voor permanente educatie. Door PE-punten te halen laat jij als professional zien dat jouw kennis actueel is. Eén PE-punt staat gelijk aan 1 uur leren.

Hoe werken PE-punten bij Eduvision?

Stel je volgt een 3-daagse opleiding bij Eduvision. Per dag ben je 6 lesuren in totaal kwijt (dit is minus één uur pauze). Deze 6 lesuren vermenigvuldig je met drie dagen. Je komt dan uit op 18 PE-punten. Bij het halen van 30 PE-punten per jaar heb je recht op de titel e-Academy Professional.

Nadat je de opleiding succesvol hebt afgerond, kennen wij als onderwijsinstituut de PE-punten aan jou toe.

Met welke opleidingen kun je PE-punten halen?

Eduvision biedt verschillende opleidingen aan opgenomen zijn in het e-Academy register en waarvoor je dus officiële PE-punten kunt halen. Hieronder vind je een overzicht.

Hoe word ik e-Academy Professional?

De online wereld verandert heel snel. Juist daarom is het als professional in de e-business belangrijk om te laten zien dat jij jouw kennis onderhoudt en op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Je kunt je als professional gratis aanmelden voor het e-Academy Register. Hiervoor ga je naar de website van e-Academy. Onder het kopje "Professionals" staan verdere aanwijzingen.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten