Cursus Unity 3D

 • 3 dagen
 • 1999
 • eerstvolgende startdatum 5 juni

Unity 3D is een complete ontwikkelomgeving waarmee je geavanceerde 3D-spellen en andere interactieve producten ontwikkelt zoals architectonische visualisaties of historische simulaties. Tijdens de Cursus Unity 3D leer je werken met Unity 3D en ontwikkel je zelf een eigen 3D-spel.

Unity 3D is een complete ontwikkelomgeving waarmee je geavanceerde 3D-spellen en andere interactieve producten ontwikkelt zoals architectonische visualisaties of historische simulaties. Tijdens de Cursus Unity 3D leer je werken met Unity 3D en ontwikkel je zelf een eigen 3D-spel.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten

Beoordelingen

Cursus Unity 3D

Wat vond u goed? Veel ruimte voor vragen en ruimte voor maatwerk. Sloot dus goed aan op onze vragen en wensen.

Anoniem 4.0
Alle beoordelingen

Wat is Unity 3D?

Of je nu een beginner of gevorderde game developer bent, Unity 3D is alles wat je nodig hebt. Het programma kan gebruikt worden om gemakkelijk online 3D games te ontwikkelen voor websites, spelcomputers of mobiele apparaten. Naast dat het een gemakkelijk te bedienen programma is, biedt Unity 3D meer mogelijkheden. Zo leent het zich prima voor het vergroten van de uitkomsten van je marketingcampagne. Je kan bijvoorbeeld interactie met consumenten stimuleren door online games en apps te integreren in de door jou gebruikte social media. Daarnaast kan je met Unity 3D de mooiste en meest realistische interactieve visuals creëren, zoals een virtuele weergave van bouwkundige projecten. Als (aankomend) Unity 3D game developer leer je tijdens de cursus Unity 3D niet alleen meer over het ontwerpen van 3D-content, maar ook over game design en geluidseffecten.

Cursus Unity 3D: Inleiding

Tijdens de cursus

Tijdens de Cursus Unity 3D leer je de games ontwikkelen die jou aanspreken. Je leert werken met alle gereedschappen en snelle workflows om interactieve 3D-content te creëren. Ook gaan we in op de support na de release. Verder leer je het gemaakte project te testen. Zo kun je de kleur of intensiteit van de verlichting aanpassen, geluidseffecten verwijderen of toevoegen of de opmaak van de gebruikersinterface aanpassen.

Resultaat

Na afloop van de Cursus Unity 3D ben je volledig bekend met de mogelijkheden van Unity 3D. Je bent in staat om zelf een interactief spel te ontwikkelen en deze helemaal naar jouw wensen aan te passen.

Praktijkcase

De praktijk loopt als rode draad door de Cursus Unity 3D. Je gaat zelf aan de slag met Unity 3D. Je werkt hierbij onder andere met lichtval, geluid, karakters en menu’s. Door deze praktijkgerichte aanpak leer je de ontwikkelomgeving optimaal kennen en kun je er na de cursus direct zelf verder mee aan de slag.

Competenties en vaardigheden

Om een goede Unity 3D game ontwikkelaar te worden, werk je tijdens de Cursus Unity 3D aan de volgende competenties en vaardigheden: een testomgeving en verhaal creëren, 3D object visibility effects, scripts, karakter en scrollen, stagemanagement en user interface. Als Unity 3d game developer ben je na de cursus Unity 3d in staat om games te ontwikkelen voor eigen gebruik, maar kan je ook speelse apps ontwikkelen om de impact van je marketingstrategie te vergroten. Daarnaast kan je ook aan de slag als Unity 3d developer van 3d visualisaties voor talloze bedrijven. Architecten- en interieurbureaus hebben baat hebben bij een 3d visualisatie van hun ontwerp, maar ook voor organisaties als het Kadaster is een 3d-visualisatie van geografische informatie zeer nuttig. Ook kan een 3d visualisatie van een woning erg bruikbaar zijn om sneller in contact te komen met potentiële kopers. Het trekt namelijk de aandacht en ziet er professioneel uit. Kortom, na de cursus Unity 3d kan je als Unity 3d game developer in veel verschillende werkvelden en organisaties aan de slag.

Gerelateerd

Waarom Eduvision?

 • Professionele vakdocenten zijn uw persoonlijke coach
 • 98% Klanttevredenheid
 • Gratis webinars over uiteenlopende onderwerpen
 • Eduvision levert maatwerk; een cursus op locatie, online of incompany
 • Ruim 10 jaar ervaring; meer dan 25.000 cursisten gingen u voor!

Cursus Unity 3D: Modulen

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Introductie Unity 3D
 • Userinterface
 • Scripten
 • Een testomgeving creëren
 • Actie-objecten
 • Statemanagement
 • Object metadata
 • Inventory logic
 • 3D object visibility effects
 • Menu’s en levels in spelontwikkeling
 • Karakaters en scrollen
 • Het creëren van een verhaal
 • Succesvolle praktijkcases
 • Tips en trucs

Praktijkcase

De praktijk loopt als rode draad door de Cursus Unity 3D. Je gaat zelf aan de slag met Unity 3D. Je werkt hierbij onder andere met lichtval, geluid, karakters en menu’s. Door deze praktijkgerichte aanpak leer je de ontwikkelomgeving optimaal kennen en kun je er na de cursus direct zelf verder mee aan de slag.

Alternatief

Het bedenken van een goed verhaal is van groot belang als Unity 3d game developer. Als jij hier meer kennis over wilt opdoen dan is de Cursus Storytelling wat voor jou. Tijdens deze cursus leer je om een pakkend verhaal te bedenken en leer je meer over over onder andere framing en verschillende verhaaltechnieken. Als je meer wilt weten over scripten volg dan een Cursus JavaScript. Tijdens deze cursus leer je de taal van JavaScript kennen en JavaScript te schrijven. Na afloop van cursus ben je onder andere in staat om websites interactief te maken en webapplicaties te ontwikkelen.

Cursus Unity 3D: Extra info

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. De vakdocent staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit de Cursus Unity 3D verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.

Doelgroep en voorkennis

De cursus Unity 3d is bedoeld voor iedereen die zelf 3d games of interactieve 3d visuals wil ontwerpen. Deze games en visuals zijn niet alleen voor architecten- en interieurbureaus nuttig, maar kunnen ook de effectiviteit van je marketingcampagnes vergroten. Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist al is ervaring met JavaScript een pré.

Ook incompany

De Cursus Unity 3D kan ook bij jou incompany worden verzorgd. De inhoud wordt dan toegespitst op de ontwikkeling van jouw case. Neem vrijblijvend contact op (per mail of telefoon) met één van onze consultants voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

Unity 3D ontwikkelingen

Unity 3D is een game design engine en maakt het mogelijk om zelf online games te ontwikkelen. Game en visual design zijn niet alleen geschikt voor eigen gebruik, maar ze kunnen ook ingezet worden als tool in je marketingstrategie. Zo kunnen 3d-games toegepast worden om het merk te promoten, engagement met consumenten te stimuleren, omzet te vergroten en Big Data te verzamelen. Daarnaast zijn interactieve visuals en het internet vandaag de dag onlosmakelijk met elkaar verbonden en kan je potentiële klanten hiermee een beter beeld van jouw product en ontwerp geven. Na de cursus Unity 3d ben jij in staat om te werken met de programmeertalen C# en JavaScript om de mooiste 3d-games en 3d-visuals te ontwerpen. Daarnaast weet jij hoe je deze inzet binnen verschillende organisaties.

Cursus Unity 3D: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed? Veel ruimte voor vragen en ruimte voor maatwerk. Sloot dus goed aan op onze vragen en wensen.

4.0

Wat vond u goed? Sloot goed aan op onze wensen en specifieke vragen. In korte tijd van 2 dagen veel gedaan.

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Cursus Unity 3D gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Cursus Unity 3D en de behandelde modulen, bijvoorbeeld het creëren van een verhaal, scripts en object metadata. Als Unity 3D game developer kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige Unity 3D game developers! Aan de hand van de beoordelingen kijken wij welke modulen van de Cursus Unity 3D verbeterd kunnen worden. Op deze manier help jij ons om het niveau van de cursus Unity 3d hoog te houden en anderen met het maken van een goede beslissing.

Beroepsperspectief

Na de Cursus Unity 3D mag jij jezelf een professioneel Unity 3d game designer noemen. Je bent na de cursus Unity 3d breed inzetbaar in tal van organisaties. Je zal voornamelijk terechtkomen bij bedrijven in de profitsector. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van visuals voor architecten- en interieurbureaus, maar ook aan het ontwikkelen van 3d games wat een onderdeel kan vormen van de marketingstrategie van een bedrijf. Daarnaast is het met de kennis die je tijdens de Unity 3d training hebt opgedaan ook mogelijk om als freelance game designer aan de slag te gaan.

Cursus Unity 3D: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.


Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Cursus Unity 3D wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een Unity 3D game developer wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende Unity 3d training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. Wij kiezen alleen de beste trainers uit voor de cursus Unity 3d. De trainer is een specialist op het gebied van Unity 3d en heeft diepgaande kennis van bijvoorbeeld het bedenken van verhalen, 3D object visibility effects en de programmeertalen C# en Javascript. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de behandelde modulen van de Unity 3d training van hoog niveau zijn en kan jij opgeleid worden tot een professioneel 3d gamedesigner. Een incompany cursus Unity 3d is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Cursus Unity 3D op maat aan bij ons op locatie.

Virtuele training

Het is ook mogelijk om de Cursus Unity 3D online te volgen! Je krijgt dezelfde training als de klassikale vorm, maar dan in een virtueel klaslokaal. Via een online systeem kan je inloggen om vervolgens de trainer en jouw medecursisten online te ontmoeten. Op deze manier kan jij de cursus Unity 3d volgen waarbij je individuele begeleiding van je docent krijgt, maar kan je ook leren en suggesties krijgen van medecursisten. Deze lesmethode van de cursus Unity 3d heeft twee voordelen. Allereerst kan je op deze manier veel kennis opdoen, omdat je kan leren van feedback van zowel je docent als je medecursisten. Het tweede voordeel is dat je vanwege de verschillende tips en inzichten tot een optimaal resultaat komt van je zelf ontworpen 3d-game. Een virtuele Unity3D training is via de website en telefonisch aan te vragen.

Cursus Unity 3D: Tarieven

Tarief

De Cursus Unity 3D kost €1999,- (€2418,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de Unity 3d training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van het ontwikkelen van online 3D games en visuals. Tijdens de Cursus Unity 3D leer je om voor de door jouw ontwikkelde 3D game of visual een verhaal te creëren en alles over een goede gebruikersinterface, verlichting en geluidseffecten. Vanaf nu mag jij jezelf een professioneel 3D game developer noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Cursus Unity 3D: Virtuele training

De Cursus Unity 3D online

Wil je de Cursus Unity 3D online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus Unity 3D speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus Unity 3D!

Unity 3D is een complete ontwikkelomgeving waarmee je geavanceerde 3D-spellen en andere interactieve producten ontwikkelt zoals architectonische visualisaties of historische simulaties. Tijdens de Cursus Unity 3D leer je werken met Unity 3D en ontwikkel je zelf een eigen 3D-spel.

Cursus Unity 3D: Inleiding

Tijdens de cursus

Tijdens de Cursus Unity 3D leer je de games ontwikkelen die jou aanspreken. Je leert werken met alle gereedschappen en snelle workflows om interactieve 3D-content te creëren. Ook gaan we in op de support na de release. Verder leer je het gemaakte project te testen. Zo kun je de kleur of intensiteit van de verlichting aanpassen, geluidseffecten verwijderen of toevoegen of de opmaak van de gebruikersinterface aanpassen.

Resultaat

Na afloop van de Cursus Unity 3D ben je volledig bekend met de mogelijkheden van Unity 3D. Je bent in staat om zelf een interactief spel te ontwikkelen en deze helemaal naar jouw wensen aan te passen.

Praktijkcase

De praktijk loopt als rode draad door de Cursus Unity 3D. Je gaat zelf aan de slag met Unity 3D. Je werkt hierbij onder andere met lichtval, geluid, karakters en menu’s. Door deze praktijkgerichte aanpak leer je de ontwikkelomgeving optimaal kennen en kun je er na de cursus direct zelf verder mee aan de slag.

Competenties en vaardigheden

Om een goede Unity 3D game ontwikkelaar te worden, werk je tijdens de Cursus Unity 3D aan de volgende competenties en vaardigheden: een testomgeving en verhaal creëren, 3D object visibility effects, scripts, karakter en scrollen, stagemanagement en user interface. Als Unity 3d game developer ben je na de cursus Unity 3d in staat om games te ontwikkelen voor eigen gebruik, maar kan je ook speelse apps ontwikkelen om de impact van je marketingstrategie te vergroten. Daarnaast kan je ook aan de slag als Unity 3d developer van 3d visualisaties voor talloze bedrijven. Architecten- en interieurbureaus hebben baat hebben bij een 3d visualisatie van hun ontwerp, maar ook voor organisaties als het Kadaster is een 3d-visualisatie van geografische informatie zeer nuttig. Ook kan een 3d visualisatie van een woning erg bruikbaar zijn om sneller in contact te komen met potentiële kopers. Het trekt namelijk de aandacht en ziet er professioneel uit. Kortom, na de cursus Unity 3d kan je als Unity 3d game developer in veel verschillende werkvelden en organisaties aan de slag.

Gerelateerd

Waarom Eduvision?

 • Professionele vakdocenten zijn uw persoonlijke coach
 • 98% Klanttevredenheid
 • Gratis webinars over uiteenlopende onderwerpen
 • Eduvision levert maatwerk; een cursus op locatie, online of incompany
 • Ruim 10 jaar ervaring; meer dan 25.000 cursisten gingen u voor!

Cursus Unity 3D: Modulen

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Introductie Unity 3D
 • Userinterface
 • Scripten
 • Een testomgeving creëren
 • Actie-objecten
 • Statemanagement
 • Object metadata
 • Inventory logic
 • 3D object visibility effects
 • Menu’s en levels in spelontwikkeling
 • Karakaters en scrollen
 • Het creëren van een verhaal
 • Succesvolle praktijkcases
 • Tips en trucs

Praktijkcase

De praktijk loopt als rode draad door de Cursus Unity 3D. Je gaat zelf aan de slag met Unity 3D. Je werkt hierbij onder andere met lichtval, geluid, karakters en menu’s. Door deze praktijkgerichte aanpak leer je de ontwikkelomgeving optimaal kennen en kun je er na de cursus direct zelf verder mee aan de slag.

Alternatief

Het bedenken van een goed verhaal is van groot belang als Unity 3d game developer. Als jij hier meer kennis over wilt opdoen dan is de Cursus Storytelling wat voor jou. Tijdens deze cursus leer je om een pakkend verhaal te bedenken en leer je meer over over onder andere framing en verschillende verhaaltechnieken. Als je meer wilt weten over scripten volg dan een Cursus JavaScript. Tijdens deze cursus leer je de taal van JavaScript kennen en JavaScript te schrijven. Na afloop van cursus ben je onder andere in staat om websites interactief te maken en webapplicaties te ontwikkelen.

Cursus Unity 3D: Beoordelingen

4.0

Wat vond u goed? Veel ruimte voor vragen en ruimte voor maatwerk. Sloot dus goed aan op onze vragen en wensen.

4.0

Wat vond u goed? Sloot goed aan op onze wensen en specifieke vragen. In korte tijd van 2 dagen veel gedaan.

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Cursus Unity 3D gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Cursus Unity 3D en de behandelde modulen, bijvoorbeeld het creëren van een verhaal, scripts en object metadata. Als Unity 3D game developer kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige Unity 3D game developers! Aan de hand van de beoordelingen kijken wij welke modulen van de Cursus Unity 3D verbeterd kunnen worden. Op deze manier help jij ons om het niveau van de cursus Unity 3d hoog te houden en anderen met het maken van een goede beslissing.

Beroepsperspectief

Na de Cursus Unity 3D mag jij jezelf een professioneel Unity 3d game designer noemen. Je bent na de cursus Unity 3d breed inzetbaar in tal van organisaties. Je zal voornamelijk terechtkomen bij bedrijven in de profitsector. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van visuals voor architecten- en interieurbureaus, maar ook aan het ontwikkelen van 3d games wat een onderdeel kan vormen van de marketingstrategie van een bedrijf. Daarnaast is het met de kennis die je tijdens de Unity 3d training hebt opgedaan ook mogelijk om als freelance game designer aan de slag te gaan.

Cursus Unity 3D: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.


Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Cursus Unity 3D wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een Unity 3D game developer wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende Unity 3d training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. Wij kiezen alleen de beste trainers uit voor de cursus Unity 3d. De trainer is een specialist op het gebied van Unity 3d en heeft diepgaande kennis van bijvoorbeeld het bedenken van verhalen, 3D object visibility effects en de programmeertalen C# en Javascript. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de behandelde modulen van de Unity 3d training van hoog niveau zijn en kan jij opgeleid worden tot een professioneel 3d gamedesigner. Een incompany cursus Unity 3d is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Cursus Unity 3D op maat aan bij ons op locatie.

Virtuele training

Het is ook mogelijk om de Cursus Unity 3D online te volgen! Je krijgt dezelfde training als de klassikale vorm, maar dan in een virtueel klaslokaal. Via een online systeem kan je inloggen om vervolgens de trainer en jouw medecursisten online te ontmoeten. Op deze manier kan jij de cursus Unity 3d volgen waarbij je individuele begeleiding van je docent krijgt, maar kan je ook leren en suggesties krijgen van medecursisten. Deze lesmethode van de cursus Unity 3d heeft twee voordelen. Allereerst kan je op deze manier veel kennis opdoen, omdat je kan leren van feedback van zowel je docent als je medecursisten. Het tweede voordeel is dat je vanwege de verschillende tips en inzichten tot een optimaal resultaat komt van je zelf ontworpen 3d-game. Een virtuele Unity3D training is via de website en telefonisch aan te vragen.

Cursus Unity 3D: Tarieven

Tarief

De Cursus Unity 3D kost €1999,- (€2418,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de Unity 3d training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van het ontwikkelen van online 3D games en visuals. Tijdens de Cursus Unity 3D leer je om voor de door jouw ontwikkelde 3D game of visual een verhaal te creëren en alles over een goede gebruikersinterface, verlichting en geluidseffecten. Vanaf nu mag jij jezelf een professioneel 3D game developer noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Cursus Unity 3D: Virtuele training

De Cursus Unity 3D online

Wil je de Cursus Unity 3D online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus Unity 3D speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus Unity 3D!

Speciale deals ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Uw inschrijving is verwerkt.