Cursus iPhone en iPad apps development

 • 5 dagen
 • 2499
 • eerstvolgende startdatum 7 juni

Het succes van de iPhone en iPad is mede te danken aan het grote aanbod aan applicaties die erop kunnen draaien. Succesvolle apps mogen op veel aandacht van gebruikers en media rekenen. Tijdens de Cursus iPhone en iPad apps development leer je applicaties voor de iPhone en iPad ontwikkelen met Apple's speciale ontwikkelomgeving en de programmeertaal Objective C.

Het succes van de iPhone en iPad is mede te danken aan het grote aanbod aan applicaties die erop kunnen draaien. Succesvolle apps mogen op veel aandacht van gebruikers en media rekenen. Tijdens de Cursus iPhone en iPad apps development leer je applicaties voor de iPhone en iPad ontwikkelen met Apple's speciale ontwikkelomgeving en de programmeertaal Objective C.

Waarom Eduvision?

Gecertificeerde trainingen

Praktijkcase centraal

Ervaren docenten uit de praktijk

98% klanttevredenheid

Meer dan 150.000 klanten

Kenmerken Cursus iPhone en iPad apps development

Beoordelingen

Cursus iPhone en iPad apps development

Wat vond u goed?: De locatie en het snel kunnen opvolgen van mijn verzoek.

Cursus iPhone en iPad apps development Inhouse 5.0
Alle beoordelingen

Wat is iPhone en iPad apps development?

Met een groot aantal smartphonegebruikers in Nederland zijn mobile apps, voor bijvoorbeeld iPhones en iPads zijn niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Organisaties zien in dat integratie van mobiele apps in de marketingmix aantrekkelijk en winstgevend kan zijn. Zo kunnen mobiele apps gebruikt worden om loyaliteit te creëren bij klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de Appie-app van Albert Heijn die dienst doet als servicekanaal. Deze app helpt je op weg met het boodschappen doen, zoals boodschappenlijstje maken en recepten zoeken. Je kan dus met een app betere service verlenen en tegemoet komen aan de wensen van je klanten wat onder andere de loyaliteit ten goede komt.

iPhone en iPad apps development is het proces van het schrijven van software voor kleine, draadloze apparaten, zoals smartphones en tablets. Als app developer moet je verschillende dingen in ogenschouw nemen. Denk aan de grootte van het scherm, hardware-specificaties en configuratie. Tijdens de Cursus iPhone en iPad apps development leer je dat de mobiele user interface een essentieel aspect is van app development. Het is namelijk belangrijk om rekening te houden met de gebruiker van je app en de interface aan te passen op het apparaat dat hij of zij gebruikt. Dit is ook waar een ander essentieel onderdeel van app developement om de hoek komt kijken. Tijdens de opleiding App Development leer je hoe je jouw IOS app test en hoe je rekeninghoudt met belangrijke aspecten van een goede mobiele user interface, zoals geminimaliseerde keystrokes en hoe je ervoor zorgt dat de app taakgeoriënteerd is. Na de Cursus iPhone en iPad apps development ben jij in staat om een gebruiksvriendelijke IOS app te ontwikkelen. Bovendien leer je meer over de visuele ontwikkelomgeving SDK en gaan we dieper in op programmeertaal Objective C en Apple libraries.

Cursus iPhone en iPad apps development: Inleiding

Tijdens de cursus

Tijdens de cursus leer je applicaties voor de iPhone en iPad ontwikkelen met Apple's speciale ontwikkelomgeving en de programmeertaal Objective C. We gaan in op de visuele ontwikkelomgeving SDK en je leert deze omgeving opzetten en configureren en hierin apps te ontwikkelen en te testen. Ook gaan we dieper in op de programmeertaal Objective C en leer je hier uitgebreid mee werken. Verder ga je aan de slag met libraries en maken we je wegwijs in het userinterface van de apps.

Resultaat

Na afloop van de Cursus iPhone en iPad apps development heb je jouw eigen applicatie ontwikkeld. Je bent op de hoogte van de ontwikkelomgeving SDK en libraries en kunt vanaf nu zelf op professionele wijze applicaties ontwikkelen en onderhouden.

Praktijkcase

De praktijkcase loopt als een rode draad door de cursus. De geleerde theorie pas je gelijk toe in de praktijk. Je ontwikkelt tijdens de cursus je eigen iPhone/iPad App. Desgewenst kun je jouw eigen case meenemen tijdens de cursus.

Competenties en vaardigheden

Om een goede IOS app-ontwikkelaar te worden, werk je tijdens de Cursus iPhone en iPad apps development aan de volgende competenties en vaardigheden: het kunnen opzetten en configureren van een SDK-ontwikkelomgeving, IOS apps ontwikkelen in de SDKen het testen van de Iphone/iPad-simulator. Bovendien heb je kennis van Apple libraries en een goede userinterface. Na deze training App Development kan jij je eigen app maken en deze ook onderhouden.

Gerelateerd

Cursus iPhone en iPad apps development: Modulen

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

De iPhone/iPad SDK

Apple biedt een volledige visuele ontwikkelomgeving (SDK) voor het ontwikkelen van iPhone en iPad Apps. In de eerste module leer je met deze SDK-omgeving werken. De volgende onderwerpen worden behandeld:

 • Opzetten en configureren van SDK-ontwikkelomgeving
 • Apps ontwikkelen in de SDK
 • Testen in iPhone/iPad-simulator

Libraries

Er zijn een aantal bibliotheken met veel standaard mogelijkheden en functionaliteiten beschikbaar. Apps worden voornamelijk gebaseerd op speciale Apple libraries. Tijdens deze module ontdek je de mogelijkheden van deze libraries en ga je ermee aan de slag.

Userinterface

Apps voor de iPhone en iPad kenmerken zich door een hoge gebruiksvriendelijkheid van de userinterface. De bediening vindt vrijwel volledig plaats via het touchscreen en de SDK biedt veel standaardelementen die een interactieve userinterface mogelijk maken. De volgende zaken komen aan bod:

 • Opbouw logische userinterface
 • GUI-componenten uit de SDK
 • Afhandeling van events door eigen code (eventmodel)

Praktijkcase

De praktijkcase loopt als een rode draad door de cursus. De geleerde theorie pas je gelijk toe in de praktijk. Je ontwikkelt tijdens de cursus je eigen iPhone/iPad App. Desgewenst kun je jouw eigen case meenemen tijdens de cursus.

Cursus iPhone en iPad apps development: Extra info

Docenten

Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. De vakdocent staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.

Benodigdheden

Om het meeste rendement te halen uit de Cursus iPhone en iPad apps development verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.

Daarnaast dien je een developersaccount aan te maken op developer.apple.com.

Voorkennis

Om deze cursus te kunnen volgen is het van belang dat je programmeerervaring hebt met Objective C of C++.

Doelgroep

De Cursus iPhone &iPad Apps Development is bedoeld voor webdevelopers die hun Apps willen ontwikkelen voor de iPhone of iPad.

Apps Developement ontwikkelingen

Verwacht wordt dat steeds meer consumenten over zullen gaan op m-commerce, hetgeen inhoudt dat men aankopen doet via de mobiele telefoon. Voor app-bouwers betekent dit dat het verstandig is om je te focussen op toepassingen die het mogelijk maken om in-app aankopen te doen. Bovendien zullen steeds meer apparaten, zoals desktops, mobiele telefoons en tablets, met elkaar verbonden zijn (Internet of Things). Dit vraagt van app developers dat ze zich focussen op de gebruiksvriendelijkheids van apps voor verschillende apparaten. Tijdens de Cursus iPhone en iPad apps development gaan we dieper in op de laatste ontwikkelingen en wat dit voor de ontwikkeling van apps betekent. Het is in ieder geval duidelijk dat de app-wereld zich continu doorontwikkeld. Na de opleiding App Development ben jij volledig op de hoogte van de laatste trends en weet jij wat dit inhoudt voor app development.

Cursus iPhone en iPad apps development: Beoordelingen

5.0

Wat vond u goed?: De locatie en het snel kunnen opvolgen van mijn verzoek.

5.0

Wat vond u goed?: kennis en enthousiasme van de docent, doorzetting, meedenken met onze vragen ivm een app.

5.0

Wat vond u goed?: - Docent Peter Lorent is inhoudelijk erg goed en enthousiast en weet dat over te brengen. - Kleine groepen (EV niet blij mee, maar ik wel, veel aandacht).

5.0

Wat vond u goed?: De nieuwe locatie in de Savannahtower
Wat vond u niet goed?: De oude locatie in Utrecht Centrum.

5.0

Wat vond u goed?: de praktische invulling/voorbeelden duidelijk verhaal. peter staat duidelijk biven de stof. schakelt goed tussen praktijk en theorie.
Wat vond u niet goed?: nu veel theorie, de voorbeelden krijg je mee naar huis. Deze worden wel goed besproken. misschien zou mooi zijn om elke dag 1 voorbeeld te maken. dit schiet me nu pas te binnen tijdens de training had ik dit niet.

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Cursus iPhone en iPad apps development gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Cursus iPhone en iPad apps development en de behandelde modulen: De iPhone/iPad SDK, Apple libraries en Userinterface. Als IOS app developer kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige app-ontwikkelaar!

Cursus iPhone en iPad apps development: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.


Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Cursus iPhone en iPad apps development wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een IOS app developer wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in het opzetten van een SDK-omgeving, ontwikkelen en testen van iPhone/Ipad applicaties. Bovendien kent hij de mogelijkheden van Apple bibliotheken en weet hij alles van een goede gebruiksvriendelijkheid van een IOS app. Deze trainer zal jullie opleiden tot IOS app developer. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Cursus iPhone en iPad apps development op maat aan bij ons op locatie.

Cursus iPhone en iPad apps development: Tarieven

Tarief

De Cursus iPhone en iPad apps development kost €2499,- (€3023,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van het opzetten, configureren, ontwikkelen en testen van apps voor de iPhone en iPad. Daarnaast weet je alles van Apple libraries en logische en gebruiksvriendelijke userinterfaces. Tijdens de Cursus iPhone en iPad apps development pas jij deze kennis toe op jouw eigen praktijkcase. Na de Cursus iPhone en iPad apps development mag jij jezelf een professioneel IOS app developer noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Tegenwoordig kennen we een groot aantal smartphone-bezitters en worden er steeds meer online activiteiten via smartphones gedaan. Door apps in te zetten als marketingtool, zorgen organisaties ervoor dat hun internetmarketing-strategie up to date blijft. Dit biedt voor de aankomende app developer kansen. Met de toename van mobiele applicaties neemt de krapte op de arbeidsmarkt toe. Dit maakt het voor jou als IOS app developer gemakkelijk om een baan te vinden. Bovendien kan jij je ook nog specialiseren in een bepaald genre, bijvoorbeeld in het maken van spellen. Tijdens de cursus App Development word je klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. We zorgen dat je goede inhoudelijke en praktische kennis over IOS app development bezit. Hierdoor kan jij na het volgen van de opleiding App Development aan de grote vraag naar app-ontwikkelaars voldoen.

Cursus iPhone en iPad apps development: Virtuele training

De Cursus iPhone en iPad apps development online

Wil je de Cursus iPhone en iPad apps development online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus iPhone en iPad apps development speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus iPhone en iPad apps development!

Het succes van de iPhone en iPad is mede te danken aan het grote aanbod aan applicaties die erop kunnen draaien. Succesvolle apps mogen op veel aandacht van gebruikers en media rekenen. Tijdens de Cursus iPhone en iPad apps development leer je applicaties voor de iPhone en iPad ontwikkelen met Apple's speciale ontwikkelomgeving en de programmeertaal Objective C.

Cursus iPhone en iPad apps development: Inleiding

Tijdens de cursus

Tijdens de cursus leer je applicaties voor de iPhone en iPad ontwikkelen met Apple's speciale ontwikkelomgeving en de programmeertaal Objective C. We gaan in op de visuele ontwikkelomgeving SDK en je leert deze omgeving opzetten en configureren en hierin apps te ontwikkelen en te testen. Ook gaan we dieper in op de programmeertaal Objective C en leer je hier uitgebreid mee werken. Verder ga je aan de slag met libraries en maken we je wegwijs in het userinterface van de apps.

Resultaat

Na afloop van de Cursus iPhone en iPad apps development heb je jouw eigen applicatie ontwikkeld. Je bent op de hoogte van de ontwikkelomgeving SDK en libraries en kunt vanaf nu zelf op professionele wijze applicaties ontwikkelen en onderhouden.

Praktijkcase

De praktijkcase loopt als een rode draad door de cursus. De geleerde theorie pas je gelijk toe in de praktijk. Je ontwikkelt tijdens de cursus je eigen iPhone/iPad App. Desgewenst kun je jouw eigen case meenemen tijdens de cursus.

Competenties en vaardigheden

Om een goede IOS app-ontwikkelaar te worden, werk je tijdens de Cursus iPhone en iPad apps development aan de volgende competenties en vaardigheden: het kunnen opzetten en configureren van een SDK-ontwikkelomgeving, IOS apps ontwikkelen in de SDKen het testen van de Iphone/iPad-simulator. Bovendien heb je kennis van Apple libraries en een goede userinterface. Na deze training App Development kan jij je eigen app maken en deze ook onderhouden.

Gerelateerd

Cursus iPhone en iPad apps development: Modulen

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

De iPhone/iPad SDK

Apple biedt een volledige visuele ontwikkelomgeving (SDK) voor het ontwikkelen van iPhone en iPad Apps. In de eerste module leer je met deze SDK-omgeving werken. De volgende onderwerpen worden behandeld:

 • Opzetten en configureren van SDK-ontwikkelomgeving
 • Apps ontwikkelen in de SDK
 • Testen in iPhone/iPad-simulator

Libraries

Er zijn een aantal bibliotheken met veel standaard mogelijkheden en functionaliteiten beschikbaar. Apps worden voornamelijk gebaseerd op speciale Apple libraries. Tijdens deze module ontdek je de mogelijkheden van deze libraries en ga je ermee aan de slag.

Userinterface

Apps voor de iPhone en iPad kenmerken zich door een hoge gebruiksvriendelijkheid van de userinterface. De bediening vindt vrijwel volledig plaats via het touchscreen en de SDK biedt veel standaardelementen die een interactieve userinterface mogelijk maken. De volgende zaken komen aan bod:

 • Opbouw logische userinterface
 • GUI-componenten uit de SDK
 • Afhandeling van events door eigen code (eventmodel)

Praktijkcase

De praktijkcase loopt als een rode draad door de cursus. De geleerde theorie pas je gelijk toe in de praktijk. Je ontwikkelt tijdens de cursus je eigen iPhone/iPad App. Desgewenst kun je jouw eigen case meenemen tijdens de cursus.

Cursus iPhone en iPad apps development: Beoordelingen

5.0

Wat vond u goed?: De locatie en het snel kunnen opvolgen van mijn verzoek.

5.0

Wat vond u goed?: kennis en enthousiasme van de docent, doorzetting, meedenken met onze vragen ivm een app.

5.0

Wat vond u goed?: - Docent Peter Lorent is inhoudelijk erg goed en enthousiast en weet dat over te brengen. - Kleine groepen (EV niet blij mee, maar ik wel, veel aandacht).

5.0

Wat vond u goed?: De nieuwe locatie in de Savannahtower
Wat vond u niet goed?: De oude locatie in Utrecht Centrum.

5.0

Wat vond u goed?: de praktische invulling/voorbeelden duidelijk verhaal. peter staat duidelijk biven de stof. schakelt goed tussen praktijk en theorie.
Wat vond u niet goed?: nu veel theorie, de voorbeelden krijg je mee naar huis. Deze worden wel goed besproken. misschien zou mooi zijn om elke dag 1 voorbeeld te maken. dit schiet me nu pas te binnen tijdens de training had ik dit niet.

Klanttevredenheid

Bij Eduvision staat de klanttevredenheid voorop. 98% van onze klanten is tevreden over de gevolgde training. Al meer dan 150.000 cursisten gingen jou voor! Onze klanten spreken niet voor niets hun vertrouwen uit in Eduvision en ruim 95% van alle klanten waardeert de cursus van Eduvision met een 8 of hoger. Wanneer jij de Cursus iPhone en iPad apps development gevolgd hebt, word je uitgenodigd om een enquête in te vullen. Je kan ons een beoordeling geven over de gehele Cursus iPhone en iPad apps development en de behandelde modulen: De iPhone/iPad SDK, Apple libraries en Userinterface. Als IOS app developer kan jij ons een beoordeling geven voor de toekomstige app-ontwikkelaar!

Cursus iPhone en iPad apps development: Startdata

Kies uit 1 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.


Trainingsvormen

Klassikaal/open inschrijving

De Cursus iPhone en iPad apps development wordt op vaste startdata en locaties gegeven. Iedereen die graag een IOS app developer wil worden, kan zich inschrijven voor de desbetreffende training. Inschrijving is mogelijk via de website of telefonisch.

Incompany

Wil je liever werken met een eigen case? Dat is mogelijk bij Eduvision! De trainer komt dan bij jouw bedrijf op bezoek en stemt de inhoud van de reguliere trainingen speciaal op jou en je collega’s af. Je krijgt een praktijkgerichte, persoonlijke en intensieve begeleiding van de trainer. De trainer is gespecialiseerd in het opzetten van een SDK-omgeving, ontwikkelen en testen van iPhone/Ipad applicaties. Bovendien kent hij de mogelijkheden van Apple bibliotheken en weet hij alles van een goede gebruiksvriendelijkheid van een IOS app. Deze trainer zal jullie opleiden tot IOS app developer. Een incompany training is via de website of telefonisch aan te vragen. Beschik je niet over voldoende ruimte of apparatuur? Dan bieden wij jou een Cursus iPhone en iPad apps development op maat aan bij ons op locatie.

Cursus iPhone en iPad apps development: Tarieven

Tarief

De Cursus iPhone en iPad apps development kost €2499,- (€3023,- incl. BTW).

Belastingvoordeel voor werkgevers

Met een opleiding vergroot je je kennis en competenties. En dát stimuleert de overheid. Daarom kom je als werkgever in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming in studiekosten. Op grond van de Subsidieregeling praktijkleren kan je als werkgever vaak een groot deel van de opleidingskosten terugkrijgen. Per jaar kan dit oplopen tot €2700,- per werknemer.

Belastingvoordeel voor particulieren

Ook als je zelf de opleiding betaalt, kun je de kosten vaak aftrekken bij je belastingaangifte. Op die manier verlaag je de kosten van je opleiding aanzienlijk! Voorwaarde is wel dat de studie is gericht op je (toekomstige) werk of beroep. Voor jou als particulier geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.belastingdienst.nl

Certificering

Nadat je een cursustraject volledig hebt doorlopen, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je hebt deelgenomen aan de training en deze succesvol hebt afgerond. Je laat zien dat je kennis hebt van het opzetten, configureren, ontwikkelen en testen van apps voor de iPhone en iPad. Daarnaast weet je alles van Apple libraries en logische en gebruiksvriendelijke userinterfaces. Tijdens de Cursus iPhone en iPad apps development pas jij deze kennis toe op jouw eigen praktijkcase. Na de Cursus iPhone en iPad apps development mag jij jezelf een professioneel IOS app developer noemen!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het certificaat in het Engels te ontvangen, zodat het in het buitenland te gebruiken is.

Arbeidsperspectief

Tegenwoordig kennen we een groot aantal smartphone-bezitters en worden er steeds meer online activiteiten via smartphones gedaan. Door apps in te zetten als marketingtool, zorgen organisaties ervoor dat hun internetmarketing-strategie up to date blijft. Dit biedt voor de aankomende app developer kansen. Met de toename van mobiele applicaties neemt de krapte op de arbeidsmarkt toe. Dit maakt het voor jou als IOS app developer gemakkelijk om een baan te vinden. Bovendien kan jij je ook nog specialiseren in een bepaald genre, bijvoorbeeld in het maken van spellen. Tijdens de cursus App Development word je klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. We zorgen dat je goede inhoudelijke en praktische kennis over IOS app development bezit. Hierdoor kan jij na het volgen van de opleiding App Development aan de grote vraag naar app-ontwikkelaars voldoen.

Cursus iPhone en iPad apps development: Virtuele training

De Cursus iPhone en iPad apps development online

Wil je de Cursus iPhone en iPad apps development online volgen? Dat kan! Wij leveren praktijkgerichte virtuele trainingen op maat. De trainer stemt de inhoud van de Cursus iPhone en iPad apps development speciaal op jou en je collega's af. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt.

Wacht niet langer en neem contact op voor de online Cursus iPhone en iPad apps development!

Speciale deals ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Uw inschrijving is verwerkt.