Training Breedband communicatie Utrecht
- 2 dagen
- € 1.699
- Eerstvolgende startdatum 28 november
Tijdens de training Breedband Communicatie maak je kennis met de basisbegrippen en technologieën die breedbandnetwerken mogelijk maken. We behandelen zowel de technische grondslagen, als de netwerkarchitectuur, en bespreken de relevante wet- en regelgeving. Daarnaast krijg je inzicht in de implementatie en uitrol van breedband in Nederland. Natuurlijk kun je je eigen Breedband casus inbrengen in deze training.
Kies hier je training
-
Met een bedrijfstraining kies je voor een training die helemaal aansluit bij de specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk van jouw bedrijf of organisatie. Je kunt in je eentje deelnemen aan deze maatwerktraining, maar ook met één of meerdere collega’s. Een bedrijfstraining vindt plaats waar je maar wilt: op locatie bij jouw bedrijf of organisatie, ergens in het land of op onze mooie nieuwe trainingslocatie op de Veluwe in Apeldoorn.
Voor één of meerdere deelnemers, op de door jou gewenste locatie (maatwerk mogelijk)
Bel mij hierover
Stuur mij een vrijblijvend voorstel -
De essentie van een privétraining is, dat de trainer volledig tot jouw beschikking staat. Je kunt daarbij kiezen voor een algemeen programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar het is ook mogelijk om de training helemaal te laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk. Bij zo’n maatwerktraining wordt het programma helemaal afgestemd op jouw werksituatie, wensen en leerbehoefte. Hierdoor mag je rekenen op maximaal leerrendement.
Bel mij hierover
Stuur mij een vrijblijvend voorstel -
Wil je de door jou gewenste training liever virtueel (online) volgen? Dat kan via onze ‘remote classroom’. Het verschil met een face-to-face-training is dat de trainer de training op afstand voor je verzorgt. Je kunt daarbij kiezen voor het algemene programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar we kunnen de training ook aanpassen aan je specifieke wensen, behoefte en praktijksituatie. Je volgt je virtuele training in je eentje, met je collega’s of met mensen van andere bedrijven.
(Remote classroom) Aantal dagen en prijs: in overleg
Bel mij hierover
Stuur mij een vrijblijvend voorstel -
Bij een klassikale training volg je een opleiding of training samen met een klas van medestudenten. Het voordeel van deze setting is, dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief. De training vindt plaats op een externe locatie, ergens in het land of op onze mooie nieuwe trainingslocatie in Apeldoorn (midden op de Veluwe).
Bel mij hierover
Ik wil me inschrijven
Startdata virtueel (Remote Classroom)
28-11-2024, Virtueel
27-12-2024, Virtueel
27-01-2025, Virtueel
25-02-2025, Virtueel
26-03-2025, Virtueel
Startdata op locatie
28-11-2024, Apeldoorn
28-11-2024, Utrecht
27-12-2024, Apeldoorn
27-12-2024, Utrecht
27-01-2025, Apeldoorn
= STARTGARANTIE
Deze training gaat zeker door; er zijn voldoende aanmeldingen. Heb je vragen of wil je weten hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn? Bel ons dan gerust!
= NOG GEEN STARTGARANTIE
Deze training krijgt startgarantie zodra er voldoende aanmeldingen zijn: bel ons om te horen wat de actuele status is of wat op dit moment de alternatieven zijn.
Training Breedband communicatie: Inleiding
Tijdens de training Breedband Communicatie maak je uitgebreid kennis met de verschillende aspecten van breedbandnetwerken. We beginnen met de basisbegrippen en definities, waardoor je een solide fundament krijgt om de complexiteit van breedbandcommunicatie te begrijpen. Vervolgens verkennen we het verschil tussen mobiele en vaste breedband communicatie en de doelstellingen die breedband netwerken dienen te bereiken.
In het deel over technologische grondslagen maak je kennis met diverse technologieën zoals Digital Subscriber Line (DSL), kabel/HFC-netwerken, optical fiber en satellietcommunicatie. Je leert hoe deze technologieën werken en wat hun specifieke toepassingen en voordelen zijn.
De netwerkarchitectuur komt uitgebreid aan bod, waarbij we ingaan op de componenten van een vast breedband netwerk en de rol van modems, routers en switches. We verkennen de verschillende architecturen zoals Fiber to the Home (FTTH), FTTx en de verschillende optical fiber architecturen zoals P2P, P2MP, GPON en XSGPON. Daarnaast bespreken we de backbone netwerken, internet exchange points (IXPs) en de cruciale rol van zeekabels. Basisprincipes van IP packet switching, LAN/WAN en DNS worden ook behandeld, zodat je een volledig beeld krijgt van hoe breedband netwerken functioneren.
Wet- en regelgeving en de marktsituatie zijn eveneens belangrijke onderdelen van de training. Je leert over de rol van overheden en regulerende instanties, het EU-beleid en regelgeving omtrent breedband communicatie. We bespreken het gedeelde gebruik van netwerken en de verschillende business modellen die in de breedbandsector worden gehanteerd. Een overzicht van de Nederlandse breedbandmarkt geeft je inzicht in de huidige stand van zaken en de spelers in het veld.
De implementatie en uitrol van breedband netwerken vormen een essentieel onderdeel van de training. We behandelen planning en strategie, draadloze technieken zoals Fixed Wireless Access (FWA) en de uitdagingen en oplossingen die bij de uitrol van breedbandnetwerken komen kijken. De huidige status van breedband in Nederland wordt ook besproken, zodat je weet waar we nu staan en wat de toekomstperspectieven zijn.
Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor de casus die je mee kunt nemen. Het sparren en discussiëren is onderdeel van deze training.
Bedrijfstraining Breedband communicatie
Wil je breedband communicatie zoals glasvezel implementeren in je organisatie? In een bedrijfstraining kunnen wij de training volledig op maat verzorgen voor jou individueel of samen met een groep collega's.
Training Breedband communicatie: Modulen
Tijdens de Training Breedband communicatie komen in basis onderstaande onderwerpen aan bod. Afhankelijk van ontwikkelingen op het vakgebied, kan de feitelijke trainingsinhoud hier echter van afwijken. Bel ons gerust voor meer informatie over de actuele inhoud.
- Introductie breedband communicatie
- Basisbegrippen en definities
- Mobiele vs. vaste breedband communicatie
- Doelstelling voor breedband communicatie
- Technologische grondslagen voor breedband communicatie
- Digital Subscriber Line (DSL)
- Kabel/HFC-netwerken
- Optical Fiber
- Satellietcommunicatie
- Netwerkarchitectuur
- Componenten in het vaste breedband netwerk
- Rol van modems, routers, en switches
- Fiber to the Home (FTTH), FTTx
- Optical Fiber architectuur: P2P/P2MP, GPON, XSGPON
- Backbone netwerken, IXPs, en zeekabels
- Basics IP packet switching, LAN/WAN en DNS principes
- Wet en regelgeving en marktsituatie
- Rol van overheden en regulerende instanties
- EU beleid en regelgeving
- Gedeeld gebruik van netwerken
- Breedband business modellen
- Overzicht Nederlandse breedband markt
- Implementatie en uitrol van breedband communicatie
- Planning en strategie
- Draadloze technieken, Fixed Wireless Access (FWA)
- Uitdagingen en oplossingen bij de uitrol
- Status van breedband in Nederland
- Praktische sessie
- Meting van datasnelheid
- Onderzoek van glasvezelkaarten (broadband mapping)
Training Breedband communicatie: Extra info
Trainers
Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen, werkt Eduvision uitsluitend met trainers die zelf in de praktijk actief zijn. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar je tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens deze training je persoonlijke coach. Deze vakexpert staat volledig tot je beschikking en ondersteunt direct en doelgericht bij je eigen praktijkcase.
Benodigdheden
Om het meeste rendement te halen uit de Training Breedband communicatie verzoeken wij je vriendelijk om je eigen laptop mee te nemen. Hierdoor heb je altijd jouw eigen praktijkcase en opleidingsmateriaal bij de hand en kun je thuis direct verder met je eigen case.
Doelgroep
De training richt zich op professionals die in de toekomst bezig gaan houden met breedband communicatie
Voorkennis
Specifieke voorkennis is niet vereist
Training Breedband communicatie Utrecht: Startdata
Kies uit 3 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.
Bedrijfstraining
Met een bedrijfstraining kies je voor een training die helemaal aansluit bij de specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk van jouw bedrijf of organisatie. Je kunt in je eentje deelnemen aan deze maatwerktraining, maar ook met één of meerdere collega’s. Een bedrijfstraining vindt plaats waar je maar wilt: op locatie bij jouw bedrijf of organisatie, ergens in het land of op onze mooie trainingslocatie op de Veluwe in Apeldoorn. Bel ons gerust voor advies; we denken graag met je mee. Wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Vraag er dan online een aan.
Privétraining
De essentie van een privétraining is, dat de trainer volledig tot jouw beschikking staat. Je kunt daarbij kiezen voor een algemeen programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar het is ook mogelijk om de training helemaal te laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk. Bij zo’n maatwerktraining wordt het programma helemaal afgestemd op jouw situatie, wensen en leerbehoefte. Hierdoor mag je rekenen op maximaal leerrendement. Bel ons gerust voor een (maatwerk)privétraining te bespreken; we denken graag met je mee. Wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Vraag er dan online een aan.
Virtuele training
Wil je de door jou gewenste training liever virtueel (online) volgen? Dat kan via onze ‘remote classroom’. Het verschil met een face-to-face-training is dat de trainer de training op afstand voor je verzorgt. Je kunt daarbij kiezen voor het algemene programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar we kunnen de training ook aanpassen aan je specifieke wensen, behoefte en praktijksituatie. Je volgt je virtuele training in je eentje, met je collega’s of met mensen van andere bedrijven. Wil je weten wat we op dit gebied precies voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust, we denken graag met je mee over de mogelijke oplossingen.
Klassikale training
Bij een klassikale training volg je een opleiding of training samen met een klas van medestudenten. Het voordeel van deze setting is, dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief. De training vindt plaats op een externe locatie, ergens in het land of op onze mooie trainingslocatie in Apeldoorn (midden op de Veluwe). Heb je een vraag? Bel ons gerust; we helpen je graag verder. Je kunt je natuurlijk ook gelijk inschrijven.
Training Breedband communicatie: Tarieven
Tarief
De kosten voor de Training Breedband communicatie bedragen €1.699,00 (excl. €356,79 BTW). Dit betreft het tarief voor deelname aan een klassikale training. Wil je liever een bedrijfstraining of privétraining? Bel ons dan of vraag online een voorstel aan.
Bij het cursusbedrag is alles inbegrepen: het cursusgeld, opleidingsmateriaal en lunch (lunch alleen bij dagcursussen).
Training Breedband communicatie: Virtuele training
Wil je de door jou gewenste training liever virtueel (online) volgen? Dat kan via onze ‘remote classroom’. Het verschil met een face-to-face-training is dat de trainer de training op afstand voor je verzorgt. Je kunt daarbij kiezen voor het algemene programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar we kunnen de training ook aanpassen aan je specifieke wensen, behoefte en praktijksituatie. Je volgt je virtuele training in je eentje, met je collega’s of met mensen van andere bedrijven. Wil je weten wat we op dit gebied precies voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust, we denken graag met je mee over de mogelijke oplossingen.
Virtuele training: hoe werkt dat?
Bij een virtuele training kun je via een online verbinding op afstand interactief deelnemen aan de training. Dit wordt ook wel ‘remote classroom’ of ‘virtual classroom’ genoemd. Dit werkt net even anders, maar biedt je dezelfde kwaliteit en is net zo effectief als een face-to-face-training.
Dezelfde kwaliteit, net even anders
Uitgangspunt bij een virtuele training is, dat er net zoveel kennis en vaardigheden worden overgedragen als bij een face-to-face-training. Bovendien dient het elk gewenst niveau van interactiviteit te faciliteren. Daarom werken we vanuit Eduvision met diverse systemen (o.a. dat van onze opdrachtgever), die deze doelstelling breed ondersteunen (waaronder Microsoft Teams of Zoom). Als cursist kun je gratis en eenvoudig inloggen, via een app of via het web.
De verschillende systemen bieden o.a. de volgende mogelijkheden:
- De training volgen met meerdere deelnemers, die je afhankelijk van of ze een camera hebben al dan niet kunt zien.
- Als deelnemers een microfoon hebben, kunnen ze ook met de trainer praten. De trainer kan aangeven en technisch faciliteren wie er kan praten. Deelnemers kunnen virtueel aangeven dat ze wat willen zeggen; de trainer kan hen vervolgens het woord geven.
- Deelnemers kunnen meekijken met de trainer en de trainer kan switchen tussen verschillende schermen die hij wil laten zien.
- Als de deelnemer daar toestemming voor geeft, kan de trainer meekijken op het scherm van de deelnemer (of zelfs het scherm overnemen).
- Er is vaak een chatfunctie, waarmee vragen of opmerkingen voor iedereen zichtbaar worden op het scherm.
- Er is soms een opnamefunctie (de trainer bepaalt - rekening houdend met ieders privacy - of die aan- of uitgezet wordt), waardoor je later (een deel van) de training kunt terugkijken.
- Er kan gebruik gemaakt worden van een whiteboard.
- Er kunnen bestanden gedeeld worden.
NB: Het is handig als je als cursist beschikt over een microfoon of camera (het eerste meer dan het tweede), maar het is geen must; ook zonder kun je deelnemen aan de training. Wél is het zo dat met name een microfoon de interactiviteit bewerkstelligt. Mocht je geen camera of microfoon op de computer hebben, dan is het ook mogelijk om tegelijkertijd in te loggen met je telefoon, zodat je én duidelijk (lees: groot) beeld hebt én kunt beschikken over microfoon en/of camera.
Tijdens de training Breedband Communicatie maak je kennis met de basisbegrippen en technologieën die breedbandnetwerken mogelijk maken. We behandelen zowel de technische grondslagen, als de netwerkarchitectuur, en bespreken de relevante wet- en regelgeving. Daarnaast krijg je inzicht in de implementatie en uitrol van breedband in Nederland. Natuurlijk kun je je eigen Breedband casus inbrengen in deze training.
Kies hier je training
-
Met een bedrijfstraining kies je voor een training die helemaal aansluit bij de specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk van jouw bedrijf of organisatie. Je kunt in je eentje deelnemen aan deze maatwerktraining, maar ook met één of meerdere collega’s. Een bedrijfstraining vindt plaats waar je maar wilt: op locatie bij jouw bedrijf of organisatie, ergens in het land of op onze mooie nieuwe trainingslocatie op de Veluwe in Apeldoorn.
Voor één of meerdere deelnemers, op de door jou gewenste locatie (maatwerk mogelijk)
Bel mij hierover
Stuur mij een vrijblijvend voorstel -
De essentie van een privétraining is, dat de trainer volledig tot jouw beschikking staat. Je kunt daarbij kiezen voor een algemeen programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar het is ook mogelijk om de training helemaal te laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk. Bij zo’n maatwerktraining wordt het programma helemaal afgestemd op jouw werksituatie, wensen en leerbehoefte. Hierdoor mag je rekenen op maximaal leerrendement.
Bel mij hierover
Stuur mij een vrijblijvend voorstel -
Wil je de door jou gewenste training liever virtueel (online) volgen? Dat kan via onze ‘remote classroom’. Het verschil met een face-to-face-training is dat de trainer de training op afstand voor je verzorgt. Je kunt daarbij kiezen voor het algemene programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar we kunnen de training ook aanpassen aan je specifieke wensen, behoefte en praktijksituatie. Je volgt je virtuele training in je eentje, met je collega’s of met mensen van andere bedrijven.
(Remote classroom) Aantal dagen en prijs: in overleg
Bel mij hierover
Stuur mij een vrijblijvend voorstel -
Bij een klassikale training volg je een opleiding of training samen met een klas van medestudenten. Het voordeel van deze setting is, dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief. De training vindt plaats op een externe locatie, ergens in het land of op onze mooie nieuwe trainingslocatie in Apeldoorn (midden op de Veluwe).
Bel mij hierover
Ik wil me inschrijven
Startdata virtueel (Remote Classroom)
28-11-2024, Virtueel
27-12-2024, Virtueel
27-01-2025, Virtueel
25-02-2025, Virtueel
26-03-2025, Virtueel
Startdata op locatie
28-11-2024, Apeldoorn
28-11-2024, Utrecht
27-12-2024, Apeldoorn
27-12-2024, Utrecht
27-01-2025, Apeldoorn
= STARTGARANTIE
Deze training gaat zeker door; er zijn voldoende aanmeldingen. Heb je vragen of wil je weten hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn? Bel ons dan gerust!
= NOG GEEN STARTGARANTIE
Deze training krijgt startgarantie zodra er voldoende aanmeldingen zijn: bel ons om te horen wat de actuele status is of wat op dit moment de alternatieven zijn.
Training Breedband communicatie: Inleiding
Tijdens de training Breedband Communicatie maak je uitgebreid kennis met de verschillende aspecten van breedbandnetwerken. We beginnen met de basisbegrippen en definities, waardoor je een solide fundament krijgt om de complexiteit van breedbandcommunicatie te begrijpen. Vervolgens verkennen we het verschil tussen mobiele en vaste breedband communicatie en de doelstellingen die breedband netwerken dienen te bereiken.
In het deel over technologische grondslagen maak je kennis met diverse technologieën zoals Digital Subscriber Line (DSL), kabel/HFC-netwerken, optical fiber en satellietcommunicatie. Je leert hoe deze technologieën werken en wat hun specifieke toepassingen en voordelen zijn.
De netwerkarchitectuur komt uitgebreid aan bod, waarbij we ingaan op de componenten van een vast breedband netwerk en de rol van modems, routers en switches. We verkennen de verschillende architecturen zoals Fiber to the Home (FTTH), FTTx en de verschillende optical fiber architecturen zoals P2P, P2MP, GPON en XSGPON. Daarnaast bespreken we de backbone netwerken, internet exchange points (IXPs) en de cruciale rol van zeekabels. Basisprincipes van IP packet switching, LAN/WAN en DNS worden ook behandeld, zodat je een volledig beeld krijgt van hoe breedband netwerken functioneren.
Wet- en regelgeving en de marktsituatie zijn eveneens belangrijke onderdelen van de training. Je leert over de rol van overheden en regulerende instanties, het EU-beleid en regelgeving omtrent breedband communicatie. We bespreken het gedeelde gebruik van netwerken en de verschillende business modellen die in de breedbandsector worden gehanteerd. Een overzicht van de Nederlandse breedbandmarkt geeft je inzicht in de huidige stand van zaken en de spelers in het veld.
De implementatie en uitrol van breedband netwerken vormen een essentieel onderdeel van de training. We behandelen planning en strategie, draadloze technieken zoals Fixed Wireless Access (FWA) en de uitdagingen en oplossingen die bij de uitrol van breedbandnetwerken komen kijken. De huidige status van breedband in Nederland wordt ook besproken, zodat je weet waar we nu staan en wat de toekomstperspectieven zijn.
Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor de casus die je mee kunt nemen. Het sparren en discussiëren is onderdeel van deze training.
Bedrijfstraining Breedband communicatie
Wil je breedband communicatie zoals glasvezel implementeren in je organisatie? In een bedrijfstraining kunnen wij de training volledig op maat verzorgen voor jou individueel of samen met een groep collega's.
Training Breedband communicatie: Modulen
Tijdens de Training Breedband communicatie komen in basis onderstaande onderwerpen aan bod. Afhankelijk van ontwikkelingen op het vakgebied, kan de feitelijke trainingsinhoud hier echter van afwijken. Bel ons gerust voor meer informatie over de actuele inhoud.
- Introductie breedband communicatie
- Basisbegrippen en definities
- Mobiele vs. vaste breedband communicatie
- Doelstelling voor breedband communicatie
- Technologische grondslagen voor breedband communicatie
- Digital Subscriber Line (DSL)
- Kabel/HFC-netwerken
- Optical Fiber
- Satellietcommunicatie
- Netwerkarchitectuur
- Componenten in het vaste breedband netwerk
- Rol van modems, routers, en switches
- Fiber to the Home (FTTH), FTTx
- Optical Fiber architectuur: P2P/P2MP, GPON, XSGPON
- Backbone netwerken, IXPs, en zeekabels
- Basics IP packet switching, LAN/WAN en DNS principes
- Wet en regelgeving en marktsituatie
- Rol van overheden en regulerende instanties
- EU beleid en regelgeving
- Gedeeld gebruik van netwerken
- Breedband business modellen
- Overzicht Nederlandse breedband markt
- Implementatie en uitrol van breedband communicatie
- Planning en strategie
- Draadloze technieken, Fixed Wireless Access (FWA)
- Uitdagingen en oplossingen bij de uitrol
- Status van breedband in Nederland
- Praktische sessie
- Meting van datasnelheid
- Onderzoek van glasvezelkaarten (broadband mapping)
Training Breedband communicatie Utrecht: Startdata
Kies uit 3 locatie(s) in Nederland. Ook beschikbaar in Antwerpen.
Bedrijfstraining
Met een bedrijfstraining kies je voor een training die helemaal aansluit bij de specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk van jouw bedrijf of organisatie. Je kunt in je eentje deelnemen aan deze maatwerktraining, maar ook met één of meerdere collega’s. Een bedrijfstraining vindt plaats waar je maar wilt: op locatie bij jouw bedrijf of organisatie, ergens in het land of op onze mooie trainingslocatie op de Veluwe in Apeldoorn. Bel ons gerust voor advies; we denken graag met je mee. Wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Vraag er dan online een aan.
Privétraining
De essentie van een privétraining is, dat de trainer volledig tot jouw beschikking staat. Je kunt daarbij kiezen voor een algemeen programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar het is ook mogelijk om de training helemaal te laten aansluiten bij jouw specifieke wensen, behoefte en dagelijkse praktijk. Bij zo’n maatwerktraining wordt het programma helemaal afgestemd op jouw situatie, wensen en leerbehoefte. Hierdoor mag je rekenen op maximaal leerrendement. Bel ons gerust voor een (maatwerk)privétraining te bespreken; we denken graag met je mee. Wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen? Vraag er dan online een aan.
Virtuele training
Wil je de door jou gewenste training liever virtueel (online) volgen? Dat kan via onze ‘remote classroom’. Het verschil met een face-to-face-training is dat de trainer de training op afstand voor je verzorgt. Je kunt daarbij kiezen voor het algemene programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar we kunnen de training ook aanpassen aan je specifieke wensen, behoefte en praktijksituatie. Je volgt je virtuele training in je eentje, met je collega’s of met mensen van andere bedrijven. Wil je weten wat we op dit gebied precies voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust, we denken graag met je mee over de mogelijke oplossingen.
Klassikale training
Bij een klassikale training volg je een opleiding of training samen met een klas van medestudenten. Het voordeel van deze setting is, dat je kunt leren van andermans cases, tegen het laagst mogelijke tarief. De training vindt plaats op een externe locatie, ergens in het land of op onze mooie trainingslocatie in Apeldoorn (midden op de Veluwe). Heb je een vraag? Bel ons gerust; we helpen je graag verder. Je kunt je natuurlijk ook gelijk inschrijven.
Training Breedband communicatie: Tarieven
Tarief
De kosten voor de Training Breedband communicatie bedragen €1.699,00 (excl. €356,79 BTW). Dit betreft het tarief voor deelname aan een klassikale training. Wil je liever een bedrijfstraining of privétraining? Bel ons dan of vraag online een voorstel aan.
Bij het cursusbedrag is alles inbegrepen: het cursusgeld, opleidingsmateriaal en lunch (lunch alleen bij dagcursussen).
Training Breedband communicatie: Virtuele training
Wil je de door jou gewenste training liever virtueel (online) volgen? Dat kan via onze ‘remote classroom’. Het verschil met een face-to-face-training is dat de trainer de training op afstand voor je verzorgt. Je kunt daarbij kiezen voor het algemene programma (zie hiervoor onze trainingomschrijvingen), maar we kunnen de training ook aanpassen aan je specifieke wensen, behoefte en praktijksituatie. Je volgt je virtuele training in je eentje, met je collega’s of met mensen van andere bedrijven. Wil je weten wat we op dit gebied precies voor je kunnen betekenen? Bel ons gerust, we denken graag met je mee over de mogelijke oplossingen.
Virtuele training: hoe werkt dat?
Bij een virtuele training kun je via een online verbinding op afstand interactief deelnemen aan de training. Dit wordt ook wel ‘remote classroom’ of ‘virtual classroom’ genoemd. Dit werkt net even anders, maar biedt je dezelfde kwaliteit en is net zo effectief als een face-to-face-training.
Dezelfde kwaliteit, net even anders
Uitgangspunt bij een virtuele training is, dat er net zoveel kennis en vaardigheden worden overgedragen als bij een face-to-face-training. Bovendien dient het elk gewenst niveau van interactiviteit te faciliteren. Daarom werken we vanuit Eduvision met diverse systemen (o.a. dat van onze opdrachtgever), die deze doelstelling breed ondersteunen (waaronder Microsoft Teams of Zoom). Als cursist kun je gratis en eenvoudig inloggen, via een app of via het web.
De verschillende systemen bieden o.a. de volgende mogelijkheden:
- De training volgen met meerdere deelnemers, die je afhankelijk van of ze een camera hebben al dan niet kunt zien.
- Als deelnemers een microfoon hebben, kunnen ze ook met de trainer praten. De trainer kan aangeven en technisch faciliteren wie er kan praten. Deelnemers kunnen virtueel aangeven dat ze wat willen zeggen; de trainer kan hen vervolgens het woord geven.
- Deelnemers kunnen meekijken met de trainer en de trainer kan switchen tussen verschillende schermen die hij wil laten zien.
- Als de deelnemer daar toestemming voor geeft, kan de trainer meekijken op het scherm van de deelnemer (of zelfs het scherm overnemen).
- Er is vaak een chatfunctie, waarmee vragen of opmerkingen voor iedereen zichtbaar worden op het scherm.
- Er is soms een opnamefunctie (de trainer bepaalt - rekening houdend met ieders privacy - of die aan- of uitgezet wordt), waardoor je later (een deel van) de training kunt terugkijken.
- Er kan gebruik gemaakt worden van een whiteboard.
- Er kunnen bestanden gedeeld worden.
NB: Het is handig als je als cursist beschikt over een microfoon of camera (het eerste meer dan het tweede), maar het is geen must; ook zonder kun je deelnemen aan de training. Wél is het zo dat met name een microfoon de interactiviteit bewerkstelligt. Mocht je geen camera of microfoon op de computer hebben, dan is het ook mogelijk om tegelijkertijd in te loggen met je telefoon, zodat je én duidelijk (lees: groot) beeld hebt én kunt beschikken over microfoon en/of camera.